Anar al menú

TALLER D'AUTOESTIMA A TRAVÉS DEL COS

M’autoestimo a través del cos

Taller dirigit a l’aprenentatge de tècniques que ens permeten la vivència profunda i el retrobament íntim amb el nostre cos. Reconèixer i estimar el cos ens permet accedir a l’expressió de l’amor cap a nosaltres mateixos d’una manera palpable i reveladora.Mirarem el cos com aquella part del nostre ésser que participa i acull totes les experiències de la vida cotidiana. El cos ens fa de pont entre allò que passa i fem a l’exterior i allò que passa i fem en el nostre interior. Aprendrem maneres d’escoltar amorosament els missatges que ens envia i maneres d’utilitzar-lo per a conèixer les parts del subconscient més accessibles a la consciència. A través del cos podrem coneixe’ns, acceptar-nos i estimar-nos una mica més i millor.

26 de maig de 10 a 13 h.

Contribució:10 €  (descompte del 5% per als afiliats a l’Associació Equilibri Vital)  

Impartit per Cristina Salvia, Psicòloga i Psicoterapeuta  Humanista i Transpersonal, té una trajectòria d’investigació aplicada sobre els beneficis del treball corporal en el benestar i la salut física, emocional i psicològica en persones de tot tipus, especialment amb problemes greus de desenvolupament, mitjançant la pràctica de l’esport i la dansa, la Psicomotricitat Relacional d’Acouturier, la Bioenergètica de Lowen i les tècniques Humanistes com la Terapia Gestalt, la Psicosíntesis, o el Focusing. Practicant de Ioga des de 1999, actualment imparteix classes del Métode Iyengar de Hatha Ioga a l’Associació Equilibri Vital i a un centre esportiu. Formada en Focusing per Carles Alemany i Olga Castanyer.


                        Me autoestimo a través del cuerpo

Taller dirigido al aprendizaje de técnicas que nos permiten la vivencia profunda y el reencuentro íntimo con nuestro cuerpo. Reconocer y querer nuestro cuerpo nos permite acceder a la expresión del amor hacia nosotros mismos de un modo palpable y revelador. Miraremos al cuerpo como aquella parte de nuestro ser que participa y acoge todas las experiencias de la vida cotidiana. El cuerpo nos hace de puente entre lo que sucede y hacemos en el exterior y aquello que sucede y hacemos en nuestro interior.Aprenderemos maneras de escuchar amorosamente los mensajes que nos envía y maneras de utilizarlo para conocer las partes del subconsciente más accesibles a la conciencia. A través del cuerpo podremos conocernos, aceptarnos y querernos un poco más y mejor.

26 de mayo de 10 a 13 h.

Contribución:10€ (descuento del 5% para los afiliados a la Associación Equilibri Vital)

Taller impartido por Cristina Salvia, Psicóloga y Psicoterapeuta Humanista y Transpersonal, tiene una trayectoria de investigación aplicada sobre los beneficios del trabajo corporal en el bienestar y la salud física, emocional y psicológica en personas de todo tipo, especialmente con problemas graves del desarrollo, mediante la práctica del deporte y la danza, la Psicomotricidad Relacional de Acouturier, la Bioenergética de Lowen y las técnicas Humanistas como la Terapia Gestalt, la Psicosíntesis, o el Focusing. Practicante de Yoga des de 1999, actualmente imparte clases del Método Iyengar de Hatha Yoga en la Asociación Equilibri Vital y en un centro deportivo. Formada en Focusing por Carlos Alemany y Olga Castanyer.

© 2017 Associació Equilibri Vital