NINJUTSU

HORARIS ACTIUS:

DIMARTS I DIJOUS DE 21:00h A 23:00h
DOJO TORA
SENSEI: JOAN VILLAR
5ºDAN RUY SAN

Els Ninjes van sorgir al Japó feudal com a experts guerrers en l’espionatge, infiltració i guerrilla; posseïen uns valors i una tradició que els distingia. Vivien en família de manera secreta i es transmetien i milloraven les ensenyances de generació rere generació. Eren temuts arreu per les seves habilitats.
El Ninjutsu o estudi de l’art del Ninja, recull les ensenyances de les antigues arts tradicionals i secretes amb les arts marcials actuals. Consta de quatre parts principals:
1- Combat a mans buides o taijutsu i defensa personal.
2- Combat amb armes o kobudo.
3- Supervivència i tàctica de guerrilla o gotompo.
4- Espiritualitat.
En la nostra escola treballem les ensenyances de diverses tradicions Ninja i la diferencia amb d’altres arts marcials és el fet que no hi ha competició, no hi ha campions, es perd l’ego.
Trobem un ventall molt ampli de tècniques i possibilitats degut a la gran diversitat de disciplines dins l’art del Ninjutsu (Koppojutsu, Aikijutsu, Dakentaijutsu...) i a més s’aprenen tot tipus d’armes blanques, qualsevol objecte, començant per un mateix és pot convertir en una arma mortal.
En el Gotompo realitzem sortides a la muntanya on aprenem supervivència i fem pràctiques nocturnes de guerrilla.

Vols conèixer les tècniques marcials ocultes dels antics mestres?
Vols aprendre els secrets d’un Ninja i ser invisible en la nit?

Treballem per desenvolupar una disciplina en el cos i la ment per a ser com un guerrer, una serp i un tigre. Tot això es crea a partir d’un ambient familiar (bon rotllo) i disciplina tradicional.
IDEAL PER A GENT QUE VULGUI APENDRE DEFENSA PERSONAL I QUE BUSQUI ALGO MÉS QUE NO SIGUI NOMÉS LLUITAR (EGO)
Horaris:
Dimarts 21:00 – 23:00h Mans buides i defensa personal
Dijous 21:00 – 23:00h Armes blanques (Bokken, Katana, Yari, Naginata...)