Anar al menú

ACUPUNTURA I MOXIBUSTIÓ

Terapeuta: Anna Planas, Acupuntora

Telf. Para concertar visitas: 609821621 o en el mismo centro al 679550971

TERÀPIES NATURALS I ENERGÈTIQUES

ACUPUNTURA

És una tècnica mil·lenària, de la Medicina Tradicional Xinesa, en la que s'utilitzen fines agulles amb la finalitat de dirigir l'energia vital del nostre cos i restaurar la salut.

La OMS reconeix que amb la Acupuntura poden ser tractades de forma eficaç fins a 49 patologies, tot hi que la llista es va ampliant. algunes d'aquestes són: sinusitis, bronquitis, encostipat comú, asma, espasme esofàgic, gastroptosis, gastritis aguda i crònica, hiperacidés gàstrica, estrenyiment, diarrea, úlceres, còlon irritable, cefalees, migranya, neuràlgia del trigemin, paràlisis facial (recent),ciàtica, artritis reumatoide, insomni, fatiga, psoriasis, herpes zòster, estrès, enuresis nocturna,... duració de la teràpia : 1:30 la primera visita i 1hora les següents visites.

MEDICINA TRADICIONAL XINESA

La Medicina Tradicional Xinesa és una de les medicines més antigues de la humanitat. Juntament amb l’ Acupuntura, la Fitoteràpia és la teràpia més important de la Medicina Tradicional Xinesa.

Més de 3.000 remeis han estat seleccionats durant mil·lennis, per grans Savis, per tal d'aportar salut a les persones. S'utilitzen les plantes concretes per cobrir les necessitats de cada pacient.

Cada tractament és únic i adaptat a l'individu. La tria del remei és sempre des del punt de vista del diagnòstic oriental.

La Medicina Xina ha resultat ser eficient durant més de 4000 anys. Si estàs interessat per una salut natural i efectiva, la Medicina Tradicional Xinesa et pot ajudar.

Engloba fitoteràpia xina, Acupuntura, Auriculoteràpia, Moxibustió

TRACTAMENT ANTITABAC

Tècniques terapèutiques utilitzades durant la sessió:  Acupuntura, Auriculoteràpia i fitoteràpia. Flors de Bach com a tractament addicional.

Duració del tractament:  1h-1:30h.

TRACTAMENT PER L’ OBESITAT.

Teràpies utilitzades:  Acupuntura, Auriculoteràpia, Fitoteràpia Xinesa, Dietètica Energètica.  Possibilitat de Flors de Bach, Massatge amb ventoses i Electrolipolisis com a tractaments addicionals.

Duració del tractament:  1:30h

Electrolipolisis 1h o 2h.

ELECTROLIPOLISIS/ TRACTAMENT CEL.LULITIS

L'electrolipolisis és la tècnica que s'utilitza per a reduir la cel·lulitis.

Consisteix en l' aplicació d' agulles molt fines, que s' inserten en el teixit gras hipertrofiat.

S'afegeix corrent a baixa freqüència i intensitat, cosa que augmenta la permeabilitat de les cèl·lules grasses o adipòcits, fent que s'elimini el greix acumulat a l’interior.

Duració del  tractament: 1h / 2h tractament complert.

MASSATGE AMB VENTOSES

Suau massatge a l'esquena,  tot aplicant tasses o vasos que succionen la pell i part del múscul, fent un efecte de buit.  Per a drenar l' excés de líquids i toxines ,  ajuda a fer circular la sang estancada als músculs i pell. En casos de dolor,  per a treballar contractures, relaxant, antiinflamatori, ajuda en eliminar la grassa en  excés. Estimula les defenses naturals.

Duració 1h.

TERMITÈCNICA

És una teràpia manual que combina vàries tècniques com calor, massatge, shiatsu, acupuntura i aroma teràpia. Es basa en l’aplicació de calor per tot el cos mitjançant una tècnica de fricció, massatge i pressió en diferents parts del cos i en diversos punts d’acupuntura.

És aconsellada en molts casos, així com: fatiga, reumatismes, artrosis, fibromiàlgia, contractures, problemes digestius, diarrees, asma, bronquitis crònica, grip, constipats, traumatismes, fuetades cervicals, per a gent anciana, inflamacions, edemes, com a drenant limfàtic, després de les liposuccions, en dones embarassades, com a mesura de prevenció de constipats,...

Duració 45 minuts.

CROMOTERÀPIA

S'utilitzen fragàncies de color que emeten una vibració energètica similar a la de l’Aura Humana.

Es busca sincronitzar la longitud d'ones de cada color amb les del camp electromagnètic humà. El color passa a través d'una llum artificial blanca i s’absorbeix per la pell. Aquesta teràpia busca l'equilibri global de la persona. Es poden tractar Meridians, Xacres, punts d' Acupuntura, estats mentals i emocionals.  S’aconsella roba blanca.

Duració de 1:30 a 1h.

COMBINANT TERÀPIES NATURALS.

El terapeuta et guiarà a través de varies disciplines terapèutiques.

Podràs provar diferents tècniques: Cromo teràpia, Moxibustió, Acupuntura, Flors de Bach, Massatge, Ventoses, Fitoteràpia  Xinesa,... 

Deixa’t portar, un munt de sensacions noves s’obren al teu abast.

Duració: 1:30-2h

TERAPEUTA

Anna Planas, Graduada en Acupuntura  al Centre d’Estudis de Naturopatia i Acupuntura de Barcelona (Cenac), Diploma en Acupuntura a l’Institut Devi Clinic en Colombo, Sri Lanka, vaig treballar i estudiar a la Open University for Complementary Medicines, Colombo, Sri Lanka.

He assistit a cursos de postgrau amb grans Mestres Acupuntors com Sona Tahan (Acupuntura Neuro-anatòmica ), Tractament pel dolor amb Daniel Besmadjian i Mestre Tung, entre altres.

Diploma de Cromo teràpia Holística. Cursos de formació de Fitoteràpia  Xinesa, Shiatsu i Reiki mètode Usui Shiki Ryoho.. Diploma en Termitècnica i Massatge Neuro Relaxant.

La meva especialitat és l’Acupuntura, en la que m’he estat formant durant més de 10 anys.

En els tractaments m’agrada combinar diferents tècniques  terapèutiques com l’Acupuntura i la Cromo teràpia. Busco un enfoc  Holístic on incloc hàbits alimentaris saludables,  Fitoteràpia Xinesa, Flors de Bach, Reequilibri de Xacres.

Des de 2009 treballant en diferents centres.

Horaris de visita:  dilluns de 16-20h

Hores concertades.

Tf de contacte: 609 82 16 21 / 679550971

Associació Equilibri Vital. C. Josep Estivill 30 1er 4rta. 08027 Barcelona

 
   

 

© 2016 Associació Equilibri Vital