Anar al menú

COORDINACIÓ DE VIDES

 

COORDINACIÓ DE VIDES
Teràpia orientada al creixement personal, per a aprendre a viure al moment, ara i aquí. Està orientada a qualsevol persona que vulgui millorar la seva vida. Aprendre a distingir entre els desitjos que ens causen el sofriment per a aprendre a cobrir les nostres necessitats reals, a afrontar les nostres pors i temors per a viure plenament la nostra vida. Sortir dels nostres propis condicionaments per a reconèixer i potenciar les nostres virtuts. Un apropament conscient a un mateix per a poder reinventar-nos i descobrir de què sóc capaç.
Potser coneixem aquell que creiem ser, potser coneixem aquell que voldríem ser, però, realment, conec qui sóc?
Aquest és un preciós viatge cap a dins, per a renéixer amb tota la força. Descobrir les pedres que ens carreguem, els sots on sempre caiem, els murs que no ens deixen passar i veure més enllà i poder soltar el que ens pesa, aprendre a alçar-nos i no caure més en els mateixos forats i enderrocar els murs de la ment que ens impedeixen avançar cap als nostres somnis.
Tot ens va molt bé fins que alguna cosa altera la nostra vida, l’estrès, la por, les preocupacions, el sofriment, les crisis personals, problemes amb la parella, amb la família, en el treball…
Culpo i em lamento perquè no em faig responsable de mi mateix, jutjo perquè no sóc capaç de discernir, de separar i reconèixer les meves emocions, el que m’està passant. Sóc conscient de l’energia que perdo assenyalant els altres, sense veure que quan assenyalo amb el dit, tres dits més assenyalen cap a mi?
En aquesta teràpia hom aprèn a agafar les regnes de la seva vida sent proactiu amb el seu ser. En aquest camí deixa’t acompanyar i junts farem aquest viatge per a que puguis a avançar per tu mateix aprenent l’art de viure.

Telèfons de contacte:
Associació: 932 474 383
Mònica: 679 550 971

 
PPPPER DEMANAR VISITES TRUCAR ALS TELFS. 932 434 838 i 679550971

© 2017 Associació Equilibri Vital