Anar al menú

REGRESIÓ HIPNÒTICA

Teràpia Hipnòtica Regressiva

Descobreix antics patrons que et condicionen en el present, reconnecta amb les teves habilitats o talents amagats, activa tot el potencial del teu ser... Entra dins teu i redescobreix qui ets!!! RECORDA!!!
☆ Coordinador de Vida ☆
Gifré Cid 627 200 811
Visites concertades

Si us interessa la teràpia compartiu i difoneu gràcies!

En la teràpia regressiva revivim diferents existències o vides, on desenvolupem papers diferents en cadascuna. Gràcies a aquesta teràpia de regressió hipnòtica podem arribar a conèixer mecanismes o comportaments que ens condicionen en el present, així com el seu objectiu o finalitat. És una porta conscientment oberta a l’inconscient.


El conscient està influenciat per l’educació de l’entorn que hem rebut i per on ens movem socioculturalment. A través de les regressions a vides passades o hipnosis regressives accedim al nostre subconscient lliure d’aquests condicionament i a tot el seu potencial sanador, oferint una valuosa informació sobre nosaltres mateixos independentment del temps que hagi passat i dels possibles canvis que hagi experimentat el nostre ser.


Els nostres records, vivències, es mantenen amb nosaltres al llarg del temps i determinen la nostra personalitat, per això és important treballar-los, especialment quan ens condicionen la forma que percebem la nostra vida i realitat. Les regressions hipnòtiques ens permeten alliberar les emocions i energies per a sanar els dolors, aquestes energies que ens desequilibren.


Aquesta teràpia consisteix en una profunda relaxació per a connectar amb la informació que portem emmagatzemada en el nostre interior i a la que no podem accedir des d’un estat ordinari de vigília. Al connectar amb el nostre món intern o subconscient es facilita la resolució de conflictes emocionals ja que durant el procés accedim als nostres mons interns per a treballar-los d’una forma segura, combinant les tècniques professionals d’acompanyament psicològic holístic i Coaching amb el potencial de les regressions hipnòtiques.


Aquest tractament està orientat a sanar l’ansietat, fòbies, estrès, traumes, dols i per a ajudar-nos a evolucionar com a sers humans. Per a poder alliberar les energies enquistades i retrobar la pau, aprendre a ser feliços vivint plenament, accedir a la teva força interior, etc. en definitiva, obtenir el teu poder personal i aconseguir un estat de benestar i salut òptims.

© 2017 Associació Equilibri Vital